Safenic.se
StartsidanStartsidan
Om ossOm oss
SupportSupport
NyheterNyheter
TechikTechik
Broschyrer TechikBroschyrer
KontaktKontakt

SÄKERHETSSYSTEM

ÖVERVAKNINGSSYSTEM

 

Övervakningsystem

Techik


Nyheter


Säkerhetssystem

 

X Hamafo
Safenic AB

Om oss

Metalldetektorer, röntgeninspektionssystem, kontrollvågar samt säkerhetssystem från Techik Instrument Co., Ltd.

 

Genom beslut i Hazze Malmgren Holding AB's styrelse och bland företagets ägare har det under 2015 startats ett samarbete med det kinesiska företaget Techik Instrument (Shanghai) Co., Ltd. Från och med april månad 2015 marknadsför och säljer PROREG Control AB's systerföretag Safenic AB deras produkter, där inriktningen är övervakning och säkerhetskontroll. Båda företagen PROREG och Safenic ingår som dotterbolag i gruppen Hazze Malmgren Holding.

 

Vår affärsidé är att företaget Safenic's produktsortiment skall omfatta produkter av fysiskt mer omfattande storlekar till skillnad mot de mätinstrument av mindre format som i dag säljs av PROREG.

 

På hemsidan visar vi delar av vårt nya produktsortiment som bl.a. består av metalldetektorer, röntgenutrustning, kontrollvågar att användas inom livsmedel- och läkemedelsindustrin samt säkerhetskontrollutrustningar som är avsedda att användas på offentliga platser för att där avslöja eventuella attentatförsök eller andra händelser av inte önskad karaktär.

 

Till dess verksamheten har kommit i gång i Safenic, administreras företaget genom PROREG. Det avser även marknadsföring/försäljning, samt service och underhåll.

 

Det innebär att kunderna därmed har samma trygghet som när de köper produkter genom PROREG. Tids nog kommer Safenic att själv sköta nämnda funktioner men utnyttjar PROREG's goda kundrelationer t.v.

 

I gruppen ingår även HAMAFO Teknik AB som, med sitt nära trettioåriga samarbete med huvuddelen av Sveriges kommuner, bidrar med kunskap, erfarenhet och kompetens vilket kommer Safenic till nytta.

 

Vid intresse av TECHIK INSTRUMENT's produkter ser vi gärna att ni kontaktar oss på telefon 08 711 63 00. Tack!© Safenic AB, Box 1224, 141 25 HUDDINGE, Tel: 08-711 63 00 E-mail: info@safenic.se